Snail (slakken) cosmetica met slakken extract

De cosmetica van slakkenslijm is rijk aan functionele actieve ingrediënten met tal van gunstige effecten op de huid o.a. in de anti-aging cosmetische behandeling en meer! 100% puur slakkenslijm voor een schoonheidsbehandeling.

 

Le Hemp Jardin met cannabis extract

  • samengesteld mbv de olie uit de zaden van Hemp Sativa BIO
  • onverzadigde vetzuren, Omega-3 en Omega-6 (in verhouding 1: 3), van Gamma Linolzuur
  • vitamine E, A, B1, B2 (riboflavine), PP, C, antioxidanten en fytosterolen.
  •  voedend en hydraterend de huid,  

Aan het einde van de 20e eeuw begon een Chileense familie grote hoeveelheden slakken te kweken voor export naar Frankrijk vanwege hun hoge voedingswaarde. Een van de Chilenen, die toevallig een apotheker was, merkte iets vreemds op: de handen van de arbeiders waren, ongeacht hun inspanningen, zo zacht en glad als die van een baby. Er waren geen schijn van verwondingen, blauwe plekken of littekens. Na onderzoek realiseerde hij zich dat dit te wijten was aan het residu dat slakken op hun pad achterlieten, en dus begon hij het verder te onderzoeken. Na vijf jaar werk begreep hij eindelijk de sensationele en wonderbaarlijke helende eigenschappen van slakkenserum.

De afscheiding van landslakken bevat 7 biologisch actieve stoffen:
ALLANTOIN - Versnelt de aanmaak van collageen en verjongt de huid. Verzacht en gaat ontstekingen tegen. Antioxidanten vertragen vroegtijdige veroudering en activeren de natuurlijke genezingsprocessen van de huid.

GLYCOLIC ACID - Verwijdert voorzichtig dode huidcellen die de poriën verstoppen. Dringt door in de celwand en hydrateert de huid.

ANTIBIOTICA – Slakkensecretie heeft specifieke antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen. Vernietigt bacteriën - E. coli, stafylokokken en andere bronnen van acne die vaak ontstekingen veroorzaken. Dit natuurlijke antibioticum is effectiever dan farmaceutische medicijnen, waar mensen vaak resistentie tegen ontwikkelen.

VITAMINEN A, C en E – gekoppeld aan het eiwitextract van slak dat rijk is aan vitamine A, C en E die de huid beschermen, verrijken en verzachten. Met vitamine A versterkte membranen. Vitamine E is een krachtige antioxidant die het verlies van water uit de cellen vermindert.

Collageen en elastine - verrijkt de huid met essentiële elementen van bindweefsel. Collageen handhaaft de integriteit van de huid. Het is bekend dat jong weefsel oplosbare collageeneiwitten bevat, die water vasthouden en de vorming van rimpels voorkomen. Met de leeftijd neemt het collageengehalte in de huid echter af. Een toename van elastine is nodig om de huidtint te behouden.

Deze ingrediënten leveren afzonderlijk echter niet het gewenste resultaat. Hun effectiviteit is afhankelijk van gezamenlijk optreden. De aanwezigheid van deze biologische ingrediënten stimuleert de regeneratieprocessen van de huid.

Tegenwoordig worden slakken gekweekt in speciale boerderijen met hoge hygiënische normen. Hun afscheidingen worden verzameld met speciale technologie die de slakken geen schade toebrengt. Er zijn momenteel geen alternatieven voor de voordelen van slakkenextract voor de huid, waardoor meer innovatieve producten in de cosmetische industrie kunnen worden geproduceerd. Het resultaat is de ontwikkeling van producten die het verouderingsproces effectiever kunnen vertragen, de huid beter kunnen herstellen en verzorgen en ook antimicrobiële voordelen kunnen bieden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verkooppunten

Verkooppunten gezocht: 

  • NL: Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Winschoten, Enschede, Venlo, Roermond, Heerlen, Sittard.
  • BE: Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Namen, Luik.
  • DE: Düsseldorf, Dortmund

Reactie via info@rosesoils.com.

Verkooppunten hebben een selectie assortiment en eigen prijzen.

Markten / mededelingen

Markten: Zie agenda.

  • Rozenfeest Lottum 10 en 11 augustus 2024
  • Pasar malam Rijswijk 2 en 3 november 2024

Mededelingen: geen

Update: 13-06-2024

© 2016 - 2024 rozenolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel